Услуги

Термопомпи

Термопомпите са първото нещо, за което се сещаме, когато става въпрос за избор на високоефективно, икономично и щадящо околната среда отопление, защото енергията, която използва термопомпата, е практически неизчерпаема и предоставена напълно безплатно от природата около дома ни.

Климатици

Инверторните климатици са по-усъвършенствани системи с прецизен контрол, които работят с по-ниска консумация на електричество и отопляват при изключително ниски температури (-20градуса Целзии), също така и служат за охлаждане в най-горещите летни дни.

Отопление на Биомаса

Терминът „Биомаса“ означава органична материя с растителен или животински произход. Биомасата се счита за бъдещ ключов възобновяем ресурс в световен мащаб. За три четвърти от хората, които живеят в развиващите се страни, биомасата е най-важният източник на енергия.

Слънчеви системи, бойлери

Предлагаме на нашите клиенти соларни системи от последно поколение вакуумно тръбни колектори с директно протичане и с термопатрон. Дълготраен живот на колекторите благодарение на самопочистващото се от прах покритие при дъжд и изддръжливостта на градушка.

Проектиране

ДИВА ЕООД изготвя индивидуални технически и работни проекти в областта на отоплението, газификацията, вентилацията и климатизацията на жилищни сгради, административни сгради, търговски обекти, промишлени и складови помещения, хотели.

Сервизна дейност

Разполагаме с професионални монтажници, с богат опит в инсталацията на всички компоненти на ОВК и газовите системи. Предлагаме гаранционно и следгаранционно обслужване, поддръжка и абонаментен сервиз. Работим с богата гама от специализирана техника.

Имате още въпроси?

Контакти