Vitosol 200-T SP2A

1.00 лв.

Тип SP2A, вакуумно-тръбни колектори за монтаж на плоски и скатни покриви както и за свободно стоящ монтаж. За монтаж на балкони е конструиран специален модул (1,26 m² абсорбираща повърхност) с редуцирана височина.

Количество

Описание

Предимства:

  • Елегантен и атрактивен дизайн;
  • константно висока мощност без риск от замърсяване;
  • вакуумно-тръбен колектор на принципа Heatpipe за надеждна и сигурна работа;
  • нуждае се от по-малко площ в сравнение с плосък колектор;
  • независим от положението монтаж;
  • в комбинация с отоплителен уред може да се да се постигне клас на енергийна ефективност А+ (като етикет за система) на инсталацията;

Хубава визия на балкона

Вакуумно-тръбен колектор Vitosol 200-T SP2A стои много добре на фасади, балкони покриви, както и при големи инсталации. С елегантната си визия колекторът представлява и атрактивен архитектурен елемент. Подходящ е както за малки така и за големи соларни инсталации.

Той осигурява висока производителност благодарение на вакуумната изолация в тръбите и високоефективната топлоизолация от минерална пяна на събирателната кутия.

Heatpipe техниката гарантира сигурна работа на колектора. С интегрираните абсорбиращи повърхности във вакуумните тръби се осигурява контрастно висока мощност без риск от замърсяване

Максимално топлоотдаване чрез Duotec

За максимално топлоотдаване кондензаторите са изцяло обвити от патентования двойнотръбен топлообменник от неръждаема стомана Duotec.

Vitosol 200-T SP2A се монтира лесно и е подходящ за всяко приложение. За бързото инсталиране монтажниците се нуждаят само от две шини за модул.

Принцип Heatpipe

При Heatpipe принципа соларната течност не преминава директно през тръбите. Вместо това топлоносител се изпарява в топлинната тръба под абсорбера и отдава топлината чрез двойнотръбния топлообменник Duotec на соларната течност.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.