Vitosol 200-FM

1,144.00 лв.

Tип SV2C/D и SH2C, плоски колектори за вертикален или хоризонтален монтаж, за плоски и скатни покриви както и вграждане в покрив, Tип SH2C също и на фасади.

Количество

Описание

Предимства:

  • Висока производителност;
  • Подходящ за монтиране на скатен и плосък покрив, вграждане в покрив и фасаден монтаж;
  • Възможен е хоризонтален или вертикален монтаж;
  • По желание рамката може да се боядиса в цвят по RAL;
  • Надеждна плътност и стабилност, благодарение на извита алуминиева рамка и високоефективна изолация;
  • В комбинация с отоплителен уред може да се постигне клас на енергийна ефективност A+ (като етикет за система) на инсталацията;


За подгряване на битова гореща вода и подпомагане на отоплението

Vitosol 200-F е вискокачествена серия плоски слективни колектори с много добри показатели. Те са с универсално приложение и могат да се монтират хоризонтално (Tип SH2) или вертикално (Tип SV2).

Непрекъсната, извита алуминиева рамка и безшевното уплътнение на стъклото гарантират трайна уплътненост и висока стабилност на колектора. Високоефективна топлоизолация от пяна от меламинова смола и мощен абсорбер гарантират високата ефективност на колектора.

С дискретен и хармоничен дизайн рамката на колектора и абсорбиращата повърхност са решени в тъмно синьо. По желание рамката на колектора може да се боядиса във всички цветове по RAL.

Бърз и лесен монтаж

Плоските колектори Vitosol 200-F се монтират изключително лесно. До 12 колектора могат да се свържат бързо и сигурно в едно колекторно поле.

За интегриране в покрива се предлага специален модел колектори (Тип SV2E / SH2E). С тях се получава хармоничен преход между покрива и колекторите.

Уплътняването на стъклото е безшевно, изработено от гъвкав, устойчив на времето и UV-лъчите материал.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.