Кондензационни газови котли Ariston Clas One 35KW

2,634.50 лв.

Категория:
Количество

Описание

Нова система PER4MANCE

4 технологии за изключителна производителност:

  • НОВ ОБМЕННИК XTRATECH™: МАКСИМАЛНО КАЧЕСТВО
  • АБСОЛЮТНА ЕФЕКТИВНОСТ: ЕНЕРГИЕН КЛАС А+
  • ВИНАГИ СВЪРЗАН С ARISTON NET
  • ПЪЛЕН КОНТРОЛ, ЦЯЛОСТЕН КОМФОРТ

Максимално отопление продължителност
Новият патентован топлообменник ExtraTech е сърцето на кондензационната технология ONE за отопление, проектирана да гарантира производителност с максимална издръжливост във времето.

Абсолютна ефективност
Кондензиращата технология ONE и аксесоарите за терморегулация подобряват ефективността и производителността, достигайки до енергийния клас A +.

Абсолютен комфорт
Уникален набор от иновативни интелигентни функции за бърза и стабилна температура на нагряване и лесно персонализиране, за да отговори на всяка нужда.

Качество

  • 100% ГАРАНТИРАНО ОТ ARISTON Всеки отделен компонент е разработен, за да гарантира дълготрайна работа и висока ефективност, с гаранцията на марката Ariston.
  • 100% ПРОВЕРЕН И ТЕСТВАН Всеки отделен продукт на Ariston е строго тестван по отношение на качеството, ефективността и безопасността, преди да бъде доставен, с превъзходни резултати, гарантирани от нас.
  • 100% ПРОИЗВЕДЕН, ЗА ДА ИЗДЪРЖА ВЪВ ВРЕМЕТО Силни и супер устойчиви материали, компоненти и продукти, разработени за работа в екстремни условия, за да осигурят резултати на високо ниво с максимална издръжливост.

Италиански дизайн
Подобреният дизайн на серията ONE се основава на иновативни линии, нови материали и технологични потребителски интерфейси за още по-удобно използване. Сензорният дисплей е решение, което позволява лесно управление на температурата, докато компактната структура е преработена с вътрешни компоненти и оформление, предназначено за лесен достъп дори при малки размери. С предния панел от закалено стъкло, устойчиво на надраскване и лесно за почистване, Alteas ONE е направен да издържа на високи температури и да бъде винаги супер безопасен.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.