Показване на 3 резултата

 • Пелетна горелка Burnit Pell BIO

  2,020.00 лв.2,410.00 лв.

  Пелетните горелки BURNiT Pell BIO са предназначени за изгаряне на дървесни пелети с диаметър 6-8 мм и слънчогледови пелети със съдържание на прах <1%, дължина 10-30 mm, ø 6÷8 mm. Допринасят за високоефективен и екологично чист горивен процес.

  Горелките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, издържаща на температура до 1150°С

  Вградените микропроцесорно управление, самопочистваща система и вътрешен шнек гарантират лесна експлоатация и оптимално изгаряне на горивото.
  Пелетната горелка Pell BIO се монтира към котел.

 • Пелетна горелка Burnit Pell Eco

  1,840.00 лв.3,200.00 лв.

  Пелетна горелка BURNiT Pell Eco е предназначена за работа с дървесни пелети с диаметър 6-8 мм и се монтира към котел. Горелките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, която издържа на температура до 1150°С. Вграденото микропроцесорно управление гарантира лесна експлоатация и оптимално изгаряне на горивото, а характеристиките на модела са гаранция за високоефективен и екологично чист горивен процес.

 • Пелетна горелка Burnit Pell

  1,980.00 лв.8,800.00 лв.

  Пелетните горелки BURNiT Pell са предназначени за изгаряне на дървесни пелети с диаметър 6-8 мм. Допринасят за високоефективен и екологично чист горивен процес.

  Горелките са изработени от висококачествена неръждаема стомана, издържаща на температура до 1150°С
  Вградените микропроцесорно управление, самопочистваща система и вътрешен шнек гарантират лесна експлоатация и оптимално изгаряне на горивото.
  Пелетната горелка Pell се монтира към котел.